Kuchyňský nůž Tosa Kurouchi - Gyuto 210
Kuchyňský nůž Tosa Kurouchi - Gyuto 210

Tento ručně kovaný šéfkuchařský nůž vyrobili zkušení mistři kováři ve slavné japonské řemeslné oblasti Tosa. Je proveden ve stylu Korouchi, pro než je charakteristický hrubý z části neopracovaný vzhled. Čepel tohoto krásného nože je vykována ze špičkové japonské Aogami ocele No.2, která obsahuje vysoký obsah uhlíku. Tvrdost je tak úctyhodných HRC 61 +/- 1. Celková délka nože je 360mm a délka čepele je 210mm, přičemž váha je pouhých 190g. Ostří čepele je tvořeno dvojitým úkosem, je tak vhodné pro leváky i praváky. Typ tohoto nože je Guyto, což je šéfkuchařský nůž určený pro všestranné použití jako je řezání masa, ryb, zeleniny a ovoce. Více
Kód produktu: 2871Doprava a platba
104,70 € s DPH

Tento ručně kovaný šéfkuchařský nůž vyrobili zkušení mistři kováři ve slavné japonské řemeslné oblasti Tosa. Je proveden ve stylu Korouchi, pro než je charakteristický hrubý z části neopracovaný vzhled. Čepel tohoto krásného nože je vykována ze špičkové japonské Aogami ocele No.2, která obsahuje vysoký obsah uhlíku. Tvrdost je tak úctyhodných HRC 61 +/- 1. Celková délka nože je 360mm a délka čepele je 210mm, přičemž váha je pouhých 190g. Ostří čepele je tvořeno dvojitým úkosem, je tak vhodné pro leváky i praváky. Typ tohoto nože je Guyto, což je šéfkuchařský nůž určený pro všestranné použití jako je řezání masa, ryb, zeleniny a ovoce. Více
Kód produktu: 2871Doprava a platba
- Originál japonská tradiční výroba
- Ručně kovaný zkušenýmy mistri kováři ze slavné oblasti TOSA
- Typ nože: Gyuto ( Více o typech japonských nožů najdete na našem blogu! )
- Čepel: oboustranný úkos - vhodné pro praváky i leváky
- Materiál čepele:Aogami ocele No.2, obsahuje vysoký obsah uhlíku s vrdostí HRC 61 +/- 1
- Celková délka nože : 360 mm
- Délka čepele : 210 mm
- Váha: 190g
- Vzhled čepele: Kurouchi
- Materiál rukojeti: dřevo
- Velmi kvalitní kuchyňský šefkuchařský nůž pro všestranné použití
- Vše pro kvalitní péči o tento nůž naleznete zde