Tým NIWA.cz přeje všem v této nelehké době optimistickou mysl a především pevné zdraví!

Kuchyňský nůž - Sashimi Hocho (Yanagiba) 240mm


Originální japonské výrobky

Tento krásný, ručně vyráběný kuchyňský nůž stylu Sashimi Hocho (Yanagiba) je určený pro praváky. Čepel je dlouhá 240mm úžasně ostrá s jednostranným úkosem. Nůž je z dvouvrstvé nerez oceli Gin 3 a měkčí nerez ocelí pro zlepšení jeho vlastností. Skvělá volba do každé kuchyně. Více

Kód produktu: 1712Doprava a platba

100,70 € s DPH

Skladem
pc
Originální japonské výrobky

Tento krásný, ručně vyráběný kuchyňský nůž stylu Sashimi Hocho (Yanagiba) je určený pro praváky. Čepel je dlouhá 240mm úžasně ostrá s jednostranným úkosem. Nůž je z dvouvrstvé nerez oceli Gin 3 a měkčí nerez ocelí pro zlepšení jeho vlastností. Skvělá volba do každé kuchyně. Více

Kód produktu: 1712Doprava a platba

  • Vyrobeno v Japonsku
  • Ručně vyrobené japonskými řemeslníky 
  • Sashimi Hocho (kuchyňský nůž Yanagiba) 240 mm 
  • Materiál čepele ocel: Gin 3 
  • Jednostranný brus čepele (pro pravou ruku) 
  • Struktura - nerezavějící ocel : 2 vrstvy ocelí  (ocel Gin 3 spojena s druhou vrstvou měkčí nerezavějící ocele) 
  • Rukojeť: Třešeň 
  • Celková délka:  370 mm 
  • Délka čepele: 240 mm 
  • Hmotnost: 145 g

Kuchyňský nůž  - Sashimi Hocho (Yanagiba) 240mm je robustní jednostranně broušený nůž. Nůž určený k řezání tenkých plátků např. ryb pro sushi a sashimi. Jeho čepel je schopna řezat suroviny v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí vybavení mnoha kuchařů. 

Více o typech japonských nožů  odkaz na článek našeho Niwa blogu.