Kuchyňský nůž - Sashimi Hocho (Yanagiba) 240mm
Kuchyňský nůž - Sashimi Hocho (Yanagiba) 240mm

Tento krásný, ručně vyráběný kuchyňský nůž stylu Sashimi Hocho (Yanagiba) je určený pro praváky. Čepel je dlouhá 240mm úžasně ostrá s jednostranným úkosem. Nůž je z dvouvrstvé nerez oceli Gin 3 a měkčí nerez ocelí pro zlepšení jeho vlastností. Skvělá volba do každé kuchyně. Více
Kód produktu: 1712Doprava a platba
102,90 € s DPH

Tento krásný, ručně vyráběný kuchyňský nůž stylu Sashimi Hocho (Yanagiba) je určený pro praváky. Čepel je dlouhá 240mm úžasně ostrá s jednostranným úkosem. Nůž je z dvouvrstvé nerez oceli Gin 3 a měkčí nerez ocelí pro zlepšení jeho vlastností. Skvělá volba do každé kuchyně. Více
Kód produktu: 1712Doprava a platba
- Vyrobeno v Japonsku
- Ručně vyrobené japonskými řemeslníky
- Sashimi Hocho (kuchyňský nůž Yanagiba) 240 mm
- Materiál čepele ocel: Gin 3
- Jednostranný brus čepele (pro pravou ruku)
- Struktura - nerezavějící ocel : 2 vrstvy ocelí (ocel Gin 3 spojena s druhou vrstvou měkčí nerezavějící ocele)
- Rukojeť: Třešeň
- Celková délka: 370 mm
- Délka čepele: 240 mm
- Hmotnost: 145 g
Kuchyňský nůž - Sashimi Hocho (Yanagiba) 240mm je robustní jednostranně broušený nůž. Nůž určený k řezání tenkých plátků např. ryb pro sushi a sashimi. Jeho čepel je schopna řezat suroviny v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí vybavení mnoha kuchařů.
Více o typech japonských nožů odkaz na článek našeho Niwa blogu.