Tým NIWA.cz přeje všem v této nelehké době optimistickou mysl a především pevné zdraví!

Kuchyňský nůž Gyuto Kiritsuke, Nashiji - 210 mm


Originální japonské výrobky

Tento kuchyňský nůž zaujme na první pohled krásným saténový matným povrchem. Jeho čepel je vyrobena ručně z vysoce kvalitní ocele Ginsan, což je nerezová ocel se skvělými řeznými vlastnostmi. Rukojeť nože je osmihranného tvaru, příjemně drží a má krásnou dřevěnou kresbou. Tento profesionální šéfkuchařský nůž nalezne využití především při krájení měkčích potravin jako například ryb, masa bez kostí, zeleniny. Více

Kód produktu: 4573200715280Doprava a platba

201,10 € s DPH

Skladem
pc
Originální japonské výrobky

Tento kuchyňský nůž zaujme na první pohled krásným saténový matným povrchem. Jeho čepel je vyrobena ručně z vysoce kvalitní ocele Ginsan, což je nerezová ocel se skvělými řeznými vlastnostmi. Rukojeť nože je osmihranného tvaru, příjemně drží a má krásnou dřevěnou kresbou. Tento profesionální šéfkuchařský nůž nalezne využití především při krájení měkčích potravin jako například ryb, masa bez kostí, zeleniny. Více

Kód produktu: 4573200715280Doprava a platba

    Kuchyňský nůž Gyuto Kiritsuke, Nashiji - 210 mm

    • Originál japonský kuchyňský nůž
    • Typ nože:  Kiritsuke
    • Čepel: oboustranný brus (vhodné pro léváky i praváky)
    • Materiál čepele: Jádro tvoří vysoce kvalitní nerezová ocel Ginsan, která je oboustranně opatřená vrstvou z měkkého vrstvené nerezo ocele s krásným saténovým povrchem ( tento povrch umožňuje snadnější oddělování řezaných surovin od čepele)
    • Tvrdost ocele: HRC kolem 60-62
    • Celková  délka nože : 365 mm
    • Čepel
    • Délka čepele: 210 mm
    • Šířka čepele: cca 45 mm (základna čepele)
    • Tloušťka čepele: cca 2,0 mm
    • Rukojeť
    • Délka: cca 140 mm
    • Šířka: cca 25 mm (maximum)
    • Tloušťka: cca 20 mm
    • Váha: 155 g
    • Materiál rukojeti: přírodní dřevo (překližka)
    • Vše pro kvalitní péči o tento nůž naleznete zde

    Nůž ocení milovníci japonské ruční práce! Tradičním zpracováním materiálů dodává zkušený řemeslník noži skvělou kvalitu a výtečné vlastnosti! Nůž může mít nedokonalosti, ty jsou však důkazem ruční práce! Každý kuchyňský nůž Gyuto Kiritsuke, Nashiji - 210 mm je originá,l ne jak je tomu u strojově vyráběné nože. Jelikož je nůž vyroben z přírodních materiálů, může se vzor a barva u jednotlivých kusů lišit.

    Péče a návod k používání

    Nerezový nůž nepotřebuje zvláštní péči. Po použití nůž ručně umyjte běžným saponátem, opláchněte horkou vodou a ihned osušte rukouNelze mýt v myčce nádobí ani v sušičce. Používejte pouze na potraviny, které nožem snadno proříznete. Pozor tvrdé potraviny mohou odštípnout čepel. Vyvarujte se např. říznutí do olivové pecky, kosti, skořápky humra, dřevnatých stonky nebo i kůrky parmazánu. Obzvláště špatné je krájení zmrazených potravin, protože chlad způsobí, že tvrdá ocel bude ještě křehčí.

    Praktická rada: "Pokud byste to nežvýkali vlastními zuby, neřežte to!" 

    Co je Ginsan nerezová ocel?
    Obsah 0,9~1,1% uhlíku, 13%~14,5% chrómu, HRC kolem 60-62.
    Tyto nože jsou vyrobeny z oceli Silver-3 se silnou odolností proti korozi. Snadno se udržují a zachovávají ostrost. Určeno pro profesionální použití.